Alla inlägg under april 2009

Av elin - 12 april 2009 20:22

Här kommer ännu en till bild från v.s.u .. :-D

Här leker han med en lite fisk. Hihi.

Så söt så !  Idag är Jazzo 7 veckor och en dag gammal.

Av elin - 12 april 2009 18:08

Idag är det bara bara 4 dagar kvar ! Fatta vad tiden går fort asså ! Och igår så fick jag följa med och spela brännboll med syrran mf. Det var jättekul! Och sedan kom den underbara waimaranen Fingal och ville leka lite , hahah! Matte är den duktiga vetrinärskötaren Hanna som e jättesnäll och tror att vi ( alla 4) ska ha jättekul tillsammans . Figge tycker jättemycket  småhundar!  Idag så har jag och syrran  cyklat til Espressohouse i Gullmars och tog varsin Latte. MMmmmm .. men det var lite för varmt att dricka latte när det är + 17.2  ute . Men det är iallafall gott , haha!

Ps: Om 4 dagar åker jag till Luleå ( och kankse får träffa jazzo) och om bara 6 dagar så blir Opera-kullen 8 veckor!!!!!!

Av elin - 10 april 2009 21:56

Här kommer ännu en bild från V.S.U ;). Det är min lilla cooling Pajazzo och hans fina mamma Chilla. Tack så mycket !

PS) Nu är Pajazzo och hans syrror registrerade på SKK ´s hunddata , så snart ( såsmångingom när han blir äldre) får jag ju ställa ut honom!

Det ska bli så roligt och spännande . Nu ska jag se filmen " Marley and Me". Hehhe .. ännu en hundfilm ! Jag älskar verkligen hundar !! PSS) I grannhuset mittemot finns det en jättesöt glad pinscher , kanske är han lite sugen på att leka ? Imorron är det bara en vecka tills Pajazzo får komma till sitt nya hem här i Bagis ! <3<3<3

Av elin - 10 april 2009 16:54

Idag är det bara 6 dagar kvar till vi åker till Luleå , och bara 8 dagar kvar till Pajazzo är 8 veckor!!

Första bilden är jazzo och Jaffa och resten är från gården . Idag har det varit jätteskönt ute . Vid halv fem var det 15.5 i skuggan. Längtar ännu mer än någonsin till Jazzo kommer.

Av elin - 9 april 2009 17:58

Idag så kom det senaste numret av hundsport. Där fanns b.l.a en sida om nya aktiveringsleksaker som lottas ut. Man skulle bara skicka ett mail om sin hund och ev. favoritaktivitet och samt adress. Så jag gjorde det , heheh. Hoppas att jag har lite chans iaf. Men annars får jag ju se finns ju att köpa såsmåningom. Idag började jag även fundera på varför mitt  medlemskort från SHU aldrig kommer. Men läste sedan på sidan att det kan ta ett bra tag . Suck..

Upptäckte även att Skarpnäcks Hund Ungdom har en egen hemsida !

Det ska verkligen bli kul när Pajazzo såsmåningom blir lite äldre och får prova på roliga aktiviteter ! Men just nu längtar jag bara FÖÖR mycket tills han kommer . Han e så söt !

Av elin - 9 april 2009 09:27

Tänk vad tiden går fort egentligen ! Nu är det bara 9 dagar kvar till Opera- kullen blir 8 veckor. Och om bara 1 vecka åker vi till Luleå!

Jag kan knappt vänta längre .. hahha !


Av elin - 8 april 2009 21:50

Såg nu mailet från "V.S.U" med den senaste bilden på min Älskade Pajazzo <3 <3 <3 ....

Av elin - 8 april 2009 12:03

Nu har jag STORstädat mitt rum för ca 10 dagar frammåt;)´så att det inte finns några småsaker på golvet när Jazzo <3 kommer... Stackars kille! Växa upp med rosa tjejsaker!!

Ovido - Quiz & Flashcards