Alla inlägg under april 2009

Av elin - 8 april 2009 09:49

Nu är det bara 8 dagar kvar till vi åker till Luleå! Och bara 10 dagar till OPERA - kullen blir 8 veckor !!! Jag längtar verkligen JÄTTEMYCKET!!

Nu har jag börjat läsa boken : Hundens första år - från valp till unghund. Den är både bra och lärorik. Men just nu läser jag om från det första dygnet till de första veckorna.. var man behöver tänka på och lära valpen o.s.v . Jag vill lära mig så mycket som möjligt för att ge min lilla älskling en så bra start här i STHLM som möjligt ... :-D !

Av elin - 8 april 2009 00:00

Såg nu mitt mail från "V.S.U". Detta är den senaste bilden på min lilla älskling <3 <3 <3 !!

Av elin - 7 april 2009 15:22

När jag kom hem efter jag varit i stan så kom jag på att jag glömde åka till stadsbiblioteket å kolla om det fanns någon bok om dvärgpinschrar . Jag hittade en som hette: Guide To Owning A MINIATURE PINSCHER. Jag lånade även 3 böcker om hunduppfostran:  HUNDENS FÖRSTA ÅR (som en pinscher är "huvudrollen" i , en bok som hette : VALP PÅ VÄG.  Och en som hette: HUND FOSTRAN. :) Så nu har jag mycket att läsa .

Av elin - 7 april 2009 12:36

Idag så tog jag tunnelbanan till stan. Jag hoppade av i Slussen och gick mot Gamla stan , Sergel, Kungstädgården osv. Sen gick jag ner mot hammnen och Djurgårn till jag kom till Vasa Museét . Som tur så var det gratis 0-18år så jag gick in och tog lite bilder. Det var jättehäftigt därinne!!! Fast det var nästan lite läskigt när man såg massa sklett och sånt . :S

Men tyvärr så blev de flesta bilderna ganska möka och lite suddiga pga att det var så mörkt därinne och bara små lampor runt. Men man ser nog lite ändå. :) Jag tyckte det var kul att bara åka runt själv i stan .. hahah .

Av elin - 6 april 2009 17:24

Här kommer ännu fler bilder på min kära Jazzo . Tack VSU!!

Av elin - 4 april 2009 22:18

Nu har jag fått jättesöta bilder från Världens Snällaste Uppfödare ( V.S.U)  :-D

Ena bilden är Jazzo och mamma Chilla. Andra är Pajazzo och Storasyrran Lotta (Tosca) som hon ska få heta i sitt nya hem i Norge :D ...

Av elin - 4 april 2009 14:01

.. Så långt ögat kan nå . Inte en droppe regn på flera dar. Med sandaler av plast, och en glass i min mun :)

Ovido - Quiz & Flashcards